loading

Slimme Jongens en Meisjes

 

Cultuur makelaars op pad

Cultuurmakelaars zijn betrokken vrije geesten die dankzij hun netwerk en kennis kansen zien om met inzet van cultuur Haagse omgeving mooier maken. De makelaar ziet de mogelijkheden met een logische eigenaar, maakt samen met de eigenaar een opzet voor een case en ondersteunt waar nodig bij de uitvoering.

 

Wat doet een maakelaar?  (1) Ontdekt de kansen (2) Vormt een team, maakt concept en CBC (3)  Vindt investeringen (4) Ondersteund bij uitvoering of voert de case zelf uit. Per stap kan de maakelaar voor zichzelf een go-no go besluit nemen; kortom doorpakken of overdragen aan een collega of projectleider.

 

Wat is zijn kracht? (1) Besluit per fase of hij dit doet of overdraagt. (2) Start of stopt een CBC (3)  Beschikt over netwerk, kennis, mediakracht en investeringsgelden gekoppeld aan de CBC. (4) Doet dit in overleg met de Projectleider CBC.

 

Wanneer ben je maakelaar? Als je al dan niet voorgedragen door een andere maakelaar toetreedt tot dit clubje met directe inbreng van een CBC.

 

Wat is je beloning? Uiteraard bepaal jij dit zelf….Je bouwt je dromen in jouw omgeving binnen een super inspirerend netwerk. Dit levert contacten, nieuwe inzichten, identiteit en conversie op.

 

Een maakelaar als projectleider? In de planfase nee, dan is er 1 eigenaar. Een maakelaar spart, verbindt en versnelt. In de realisatie kan dat en is financiering vanuit diverse fondsen mogelijk. Dit is dan onderdeel van de business case.

Slimme Jongens en Meisjes

Klik hier voor de huidige MAAKelaars.

 

Vragen over de MAAKelaars? Neem dan contact op:

 

oude_telefoon(06) 53 94 50 84

 

1147437_email_icon info@culturelebusinesscase.nl

 

 

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen