loading

 

True Stories

Ambitie: raken, verbinden & creeëren

Echte mensen echte verhalen laten vertellen die raken. ‘Echtheid’ is een vraagstuk wat echt speelt en vaak weer nep wordt: “Granny’s Chips”. Firma Mes wil echte verhalen vertellen vanuit hun inhoudelijke overtuiging dat het nodig is om zo te verbinden en creëren.

 

Resultaat: zondagmiddagen voor 400man

Doel:  binnen bedrijven echte verhalen vertellen met target van 3.000€ aan netto inkomsten.  Resultaat:  Ander concept met  een bereik van +/- 6x 400 man, verdubbelde omzet en nieuwe leads. Magie: de inhoudelijke gedrevenheid is hun sleutel tot succes. Zo maken zij hun beste werk en vinden passende partners.

 

Concept: content & marketing = 1

Firma Mes haalt thema’s uit het seizoen, actualiteit en brengt deze dichtbij door echte mensen te vragen hun verhaal hierover te vertellen. Door hun netwerk te betrekken in het ophalen van thema’s of verhalen legt zij contact met nieuw netwerk. “Ik heb nog wel een dagboek liggen.” Echte verhalen vanuit een bedrijf laten vertellen is de droom, maar durven ze echte verhalen te vertellen? Een uniek concept in Den Haag, omdat inhoudelijke programmering en marketing zo nauw verweven zijn. Schaalbaar en deelbaar.

 

Business Case: (bezoek x besteding + leads) – kosten = ROI

Niet de verkoop aan bedrijven maar de inhoudelijke verrijking die Firma Mes zelf kreeg, het nieuwe publiek dat zij trok en de leads die zij uit haar zondagmiddagen genereert bleken de verdienmodellen. De verhalen hebben impact op de mens, het concept is innovatief in haar aanpak en verdienmodel en Firma Mes gebruikt de kracht  van cultuur om mensen te raken, te verbinden en te laten creëren.

 

Partners: cultuur & bedrijf

Sander Spanjaard, CGI en Maarten Gresnigt, Rabobank Regio Den Haag

 

Bijdrage CBC: netwerk en inspiratie;

  • Een nieuw netwerk van partners;
  • Inspiratie door te luisteren naar de goede voorbeelden van anderen;
  • Het zijn zaadjes die op een ander moment willen laten groeien.

www.denhaag.com

Inspiratie

The Moth & Echt Gebeurd

 

Resultaat

Echte zondagmiddagen voor 400man

 

Eigenaar

Ulrike Söbbeke, Firma Mes

 

MAAKelaar

Matthijs de Groot

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen