loading

We Are Public maken de Regio mooier

Mooiere regio…

De We Are Public-selectie wordt gemaakt door onafhankelijke redacteuren die ieder vanuit hun eigen expertise bijzondere dans, toneel, muziek en beeldende kunst aanraden.

 

Duurzame verdienmodel…

Contributie van leden.


Uniek concept…

We Are Public bestaat uit een klein team dat een structurele positieve impuls wil geven aan de Amsterdamse culturele wereld. Wij doen dit samen met onze leden. Zij zijn het die op de stoelen gaan zitten en zij zijn het die met hun bijdrage investeren in de cultuur van Amsterdam.

Zo selecteren en ervaren wij niet alleen mooie programma’s, maar zorgen wij ook voor extra publiek en inkomsten voor de betrokken musea, theaters, bioscopen en concertzalen.


Deelbaar  & Schaalbaar…

Een opgezet initiatief uit Amsterdam wat goed toepasbaar is voor de stad Den Haag.


Verbinding…

Mensen kennis laten maken met cultuur.


Fasering…

Beginfase.


Status…

Plan fase – concept gereed, pva en verdienmodel te ontwikkelen

We Are Public

Inspiratie

Hét nieuwe cultuurlidmaatschap. Maandelijks toegang tot een scherpe selectie van zo’n 30 concerten, dans- en theatervoorstellingen, films en exposities.


Eigenaar

Bas , We Are Public 

 

MAAKelaar

Marije Reijnen, Rabobank Regio Den Haag

 

Partners:

 

Resultaat:

We Are Public bestaat uit een klein team dat een structurele positieve impuls wil geven aan de Amsterdamse culturele wereld. We doen dit samen met onze leden. Zij zijn het die op de stoelen gaan zitten en zij zijn het die met hun bijdrage investeren in de cultuur van Amsterdam.

Zo selecteren en ervaren we niet alleen mooie programma’s, maar zorgen we ook voor extra publiek en inkomsten voor de betrokken musea, theaters, bioscopen en concertzalen. Dit te realiseren in Den Haag.

 

Planning:

Start:  juni ’15

Plan:  okt ’15

Live:  dec ’15

 

Vraag CBC?

.

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen